novinka letni sobota cz

Letní soboty v Outlet Arena Moravia vám přinášejí něco navíc

Nechte to letos na nás a dopřejte si ve vybrané soboty v červenci a v srpnu letní osvěžení na náš účet. V Outlet Arena Moravia vás čeká ta pravá atmosféra letní párty. Chill out zóna, posezení pod slunečníky, sluníčko, letní větřík, pohoda … A také chlazené perlivé prosecco nebo skvělá zmrzlina vlastní výroby zdarma.

Přijďte v sobotu 20. a 27. července3. a 10. srpna mezi 13:30 a 17:30 do OAM, ukažte hostesce u prezentačního stolku účtenku z našeho outletového centra z daného dne v hodnotě více než 500 Kč/jedna porce nebo 1 000 Kč/dvě porce (maximální počet porcí zdarma na den/na osobu je 2 ks, hodnoty účtenek lze sčítat) a užijte si vychlazené prosecco nebo zmrzlinu vlastní výroby zdarma.

Vychlazené prosecco a drinky vám přináší Prosecco van https://proseccojede.cz/ v sobotu 20. července a 3. srpna.

Skvělou zmrzlinu vlastní výroby vám doveze Ostravaczek Icecream Truck https://www.instagram.com/ostravaczekhladnov/ v sobotu 27. července a 10. srpna.

A vše vyvrcholí v sobotu 17. srpna na naší akci Maxi Outlet Výprodej, na kterou pro vás chystáme tu pravou letní párty se vším všudy. Máte se na co těšit.

Na tuto akci se samozřejmě vztahuje zákaz prodeje a podávání alkoholických nápojů osobám mladším 18 let. Nabídka je platná do vydání zásob.

OUTLET DO KAPSY
Více info o aplikaci